Gerede Ziraat Odası

ZOBİS
Gerede Ziraat Odası > Haberler > GEREDE ZİRAAT ODASI BAŞKANI NAZIM GÖKDAŞ' IN KANDİL MESAJI

GEREDE ZİRAAT ODASI BAŞKANI NAZIM GÖKDAŞ' IN KANDİL MESAJI

Gerede ziraat odası başkanı Nazım GÖKDAŞ yayımladığı kandil mesajında;Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in göğe yükselerek Allah'ın huzuruna kabul edilmesi olarak bilinen bir Miraç gecesine daha erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Ayrıca bu kandilin Cuma gününe denk gelmesi nedeniyle coşkusu bir başka olacak. Bu vesile ile şahsım ve yönetim kurulum adına tüm İslam aleminin ve TZOB camiasının kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim.