Gerede Ziraat Odası

Gerede Ziraat Odası > Haberler > GEREDE ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN FUARA DAVET

GEREDE ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN FUARA DAVET

KONYA 2018 TARIM FUARI

•  Gerede Ziraat Odası Başkanı Nazım GÖKDAŞ yaptığı açıklamada                                                                                                                                                                                             KONYA TÜYAP FUARCILIK tarafından her yıl düzenlenmekte olan KONYA 2018 TARIM FUARI bu yılda  20-24 MART tarihleri arasında KONYA Fuar alanında düzenlenecektir.Bu fuara gitmek isteyen Ziraat odamız üyelerini ve siz değerli çiftçilerimizi fuara davet ediyoruz. Türkiye nin çeşitli illerinde düzenlenen bu tür fuarlar çiftçilerimizin her türlü makine ve tarım alanında gelişen değişiklikleri ve yenilikleri yerinde görme imkanı sağlamaktadır.Bu tür etkinlikler çiftçilerimizin bilinçlenmesi açısından tarım alanında büyük önem arz etmektedir.  Fuara gitmek isteyen kişilerin 19 MART 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Ziraat Odamıza kayıt yaptırmaları gerekmekte olup,kişi sayısına göre Odamızca araç temini yapılacaktır.Fuara gitmek için 20 MART 2018 Salı günü akşam yola çıkılacak olup fuar gezisi ve diğer kutsal mekanların ziyaretleri 21 MART 2018 Çarşamba günü yapılacak olup yine aynı günü akşam yola çıkılıp,ilçemize dönüş yapılacaktır.